Steun de Stichting Erfgoed Moesson!

Al ruim zestig jaar is Moesson hét medium dat - volledig ongesubsidieerd - uitvoerig bericht over ontwikkelingen in de Indische gemeenschap binnen en buiten Nederland. Moesson steunen kan in de eerste plaats door gewoon een abonnement te nemen!

 

De Stichting Erfgoed Moesson

Vindt u het óók belangrijk dat ons culturele erfgoed niet verloren gaat en dat het werk van Moesson ook in de toekomst kan worden voortgezet? Dan kunt u overwegen dit goede doel financieel te steunen. Bijvoorbeeld door een incidentele gift, periodieke schenkingen of door de Stichting Erfgoed Moesson op te nemen in uw testament. In het laatste geval kunt u de stichting benoemen tot (mede-)erfgenaam of kunt u een bepaald bedrag (groot of klein, alles is welkom!) aan de stichting toekennen.

 

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Geert Onno Prins via geert@moesson.com. Of lees meer informatie in Moesson. Voor de fiscale en juridische aspecten verlenen de notarissen Van Ligten & Van Ligten extra service:

Zij steunen de Stichting Erfgoed Moesson in woord en daad

Omdat Van Ligten & Van Ligten de doelstelling van de Stichting Erfgoed Moesson van harte onderschrijven brengen zij voor het opmaken en passeren van een notariële akte voor het doen van een periodieke gift aan de Stichting Erfgoed Moesson géén kosten in rekening.

 

 

 

 

 

 

Ook de stichting Erfgoed Moesson steunen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden gebruik online tijdschrift

Voordat u de online versie van Moesson kunt raadplegen dient u uw emailadres

op te geven en dient u tevens akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden.

 

 

Ik ga akkoord met het Privacy Statement en met de Gebruiksvoorwaarden.
Klik hier voor het Privacy Statement en hier voor de Gebruiksvoorwaarden.
Hou mij op de hoogte van nieuws, producten en activiteiten van Moesson.