Contact

Moesson is een uitgave van Tjalie Robinson bv.

 

Bezoekadres:

Muurhuizen 104 (Toren 1)

3811 EL Amersfoort

Telefoon: 033 - 4611 611

Fax: 033 - 4655 208

info@moesson.com

Administratie: juul@moesson.com 

 

Postadres:

Postbus 2074

3800 CB Amersfoort

 

 

KVK: 31043977 0000

 

ING 6685 t.n.v. Moesson Tjalie Robinson, Amersfoort
IBAN-nummer: NL77INGB 0000 006685
BIC-code: INGBNL2A


ABN-AMRO 51.56.15.730 t.n.v. Moesson Tjalie Robinson, Amersfoort
IBAN-nummer:  NL63ABN0515615730
BIC-code:  ABNANL2A 

 

 

Moesson is verkrijgbaar bij:

VAN STOCKUM Spui 40, Den Haag - THE READSHOP Breestraat 107, Leiden - TOKO MITRA Lange Viestraat 2, Utrecht - TOKO RINUS Steenbokstraat 18-20, Nijmegen - TOKO DEPAJA MAKANAN Dillenburg 6, Elst (Gld) -  TOKO Y-VON Admiraalsplein 7, Dordrecht 

Medewerkers

 

Marjolein van Asdonck

Hoofdredacteur

Geert Onno Prins

Uitgever

Leni Rufi

Redactieassistente

Juul Mensinga

Administratie

 

Stage lopen bij Moesson?

Zoek jij een leuke en afwisselende stageplaats? Dan ben je bij Moesson aan het goede adres! Wij zijn al 60 jaar hét lijfblad voor Indische Nederlanders.

 

Wij bieden drie soorten stages:

 

Redactiestage (HBO/WO ±20 weken)

Je bent een volwaardig redactielid en maakt het hele productieproces van begin tot eind mee. Van het bedenken van onderwerpen, het uitwerken en schrijven ervan tot het controleren van proeven van de vormgever en de drukker. Daarnaast vraag je recensie-exemplaren aan van boeken, regel je kortings- en verlotingsacties met uitgeverijen en onderhoud je contact met de vormgever, de drukker, freelancers en culturele instellingen. Je hebt veel vrijheid en eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. Doel van de stage is dat je aan het eind zelfstandig een blad kunt maken. Een perfecte stage als je wilt kijken of een baan als (bureau)redacteur wat voor jou is! Studeer je Media- Informatie en Communicatie, Journalistiek, Indonesisch of Nederlands… meld je dan aan en loop stage bij het ‘Indischte’ maandblad van Nederland!

 

Stage reclame, marketing en communicatie (HBO/WO – in overleg)

Bij Moesson is per semester één stageplaats beschikbaar voor reclame, marketing en communicatie: op het gebied van abonneebehoud en abonneewerving liggen zelfs in deze tijd nog kansen bij Moesson. Een ideale stage om theorie aan praktijk te toetsen. Studeer je Media- Informatie en Communicatie, Communicatie of Media en Entertainment Management? Meld je dan vooral aan!

 

TMA (HBO –  ±3 maanden)

Studeer jij Trade Management gericht op Azië? Of een andere studie in eventplanning of handel gericht op Azië? Dan is er voor jou misschien ook een mogelijkheid om stage bij ons te lopen. In het voorjaar hebben wij altijd een grote (Indische)beurs gepland staan waarvoor van alles geregeld moet worden. Dit is jouw project: jij regelt alles van A tot Z. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor vrijwilligers en bedrijven met wie wij zakendoen om daar onze stand op orde te hebben. We laten je heel vrij, dus zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheidsgevoel hebben is een must voor deze stage. Dit is jouw kans om te shinen!

 

Heb je interesse in een van onze stages? Stuur je sollicitatie naar Geert Onno Prins op redactie@moesson.com. Vermeld in je brief in ieder geval je stageperiode en je motivatie waarom je specifiek bij ons stage wilt lopen.

 

Over Moesson

Moesson is een maandelijks mindstyle magazine dat middenin het Indische leven van nu staat. Met nieuws, actualiteiten en achtergronden, lifestyle, human interest, literatuur, muziek, dans, kunst, geschiedenis, reizen, mystiek, et cetera, et cetera.

 

 

 

Voorwaarden gebruik online tijdschrift

Voordat u de online versie van Moesson kunt raadplegen dient u uw emailadres

op te geven en dient u tevens akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden.

 

 

Ik ga akkoord met het Privacy Statement en met de Gebruiksvoorwaarden.
Klik hier voor het Privacy Statement en hier voor de Gebruiksvoorwaarden.
Hou mij op de hoogte van nieuws, producten en activiteiten van Moesson.